Amphitheater in the mountains

Walkways, paths and dividing walls
Terraces, Patios and Metalwork

For this unique project, we were asked to landscape the surroundings of an already existing in-ground pool, located on a hillside and in the heart of a protected and pristine forest. The homeowners also requested a garden on tiered levels and space to entertain at least 30 guests around the pool, while keeping some lawn and a vegetable garden.

Choosing natural stone and indigenous, comestible plants completely align with the mission of the Mont Saint-Bruno National Park where this garden is located. Its existence blends beautifully with the forest…

This project was awarded 2nd Prize ex-aequo in the category Métamorphose réussie of the 37th Landscaping Competition of the APPQ (Feb. 2016)

2016
Saint-Bruno-de-Montarville
Our team of landscape architects
Yannick Séguin